بامداد یزد – مدیر مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران یزد با اشاره به اینکه بیش از ۲۳۰ رشته در این مرکز آموزش داده میشودگفت: مربیان آموزشگاه فنی و حرفهای خواهران یزد سالیانه بین ۲۰ تا ۶۰ ساعت دوره بازآموزی را میگذرانند، در حال حاضر نیز ۱۷ مربی رسمی و ۱۱ مربی پیمانی در این مرکز فعال هستند.
الهام معصومی با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۱۴ هزار و ۵۸۹ نفر ساعت دوره آموزشی در قالب ۲۲۰ دوره برای ۲۲۳۰ نفر برگزار شد افزود: در شش ماه نخست امسال ۲۱۹ هزار و ۵۸۴ نفر ساعت در قالب ۱۴۷ دوره آموزشی شامل ۲ هزار ۱۹۹ نفر در دورهها شرکت کردهاند که نشان از رشد استقبال بانوان برای شرکت در دورههای مهارتی دارد.
وی افزود: بخشی از دورههای مهارتی و آموزشی در مرکز فنی و حرفهای و مابقی در سکونتگاههای رسمی و غیررسمی مخاطبان در زندان و دانشگاهها در سطح خوابگاهها و مراکز tmc دانشگاه اجرا میشود، در حال حاضر ۵ مرکز TMC در دانشگاههای علم و هنر، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه آزاد، دانشگاه یزد و دانشگاه امام جواد فعال هستند.
وی ادامه داد: مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران یزد تنها مرکز مهارت آموزی ویژه بانوان در شهرستان یزد و مجهزترین و بهترین مراکز آموزشی در استان و کشور به حساب میآید.
معصومی افزود: این مرکز شامل ۹ کارگاه آموزشی در رشتههای صنایع پوشاک، صنایع نساجی بافتهای سنتی، صنایع دستی از جمله چوب، فلز، سفال و چرم، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، صنایع چوب، صنایع چرم، صنایع دستی دوختهای سنتی و فناوری اطلاعات داشته و ۲۸ پرسنل و کارشناس دارد.
مدیر مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران یزد گفت: این مرکز ویژه ۱۶ گروه هدف خود شامل دانشآموزان، دانشجویان و فارغالتحصیل دانشگاهی، ساکنین سکونتگاهها، زندانیان، زنان سرپرست خانوار، معتادان و بهبود یافتگان، روستاییان، متقاضیان مهارتآموزی و پناهندگان و اتباع خارجی که حمایتهای بینالمللی برای آموزش آنها اختصاص پیدا میکند و در قالب کارگاههای ثابت و سیار دوره آموزشی و مهارتی برگزار میکند.
معصومی خاطرنشان کرد: ۶۹۲ آموزشگاه آزاد فنی و حرفهای زیر مجموعه مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران در چهار بخش کشاورزی، صنعت، فرهنگ و هنر و خدمات در قالب آموزشگاههای آزاد مشغول به آموزشهای مهارتی در سطح شهرستان یزد هستند.
راه اندازی نخستین خانه خلاق آموزش فنی و حرفه ای
وی با بیان اینکه چشمانداز سال ۱۴۰۳ مرکز آموزش فنی و حرفهای خواهران راهاندازی اولین خانه خلاق آموزش فنی و حرفهای کشور است گفت: این مرکز با هدف ایجاد فضای کار اشتراکی برای بانوان شکل خواهد گرفت.
وی از صدور ۲۳ مجوز جهت راهاندازی محیط کار واقعی همزمان با برگزاری دورههای آموزشی خبر داد و افزود: مراکز کار واقعی با هدف ارائه آموزش مهارت به شکل استاد و شاگردی در کارگاههای آموزشی اجرا میشود و مهارتآموزان آن را زیر چتر مهارتی آموزشهای فنی و حرفهای و سابقه کاری قرار میدهد؛ این نوع فعالیت در قالب چارچوبها و استانداردهای آموزشی اجرا و در نهایت منتهی به ارائه گواهی بینالمللی مهارت میشود.
مدیر مرکز آموزش فنی و حرفهای با تاکید بر ضرورت مهارتآموزی زندانیان و ارائه آموزش به زندانیان زن خاطرنشان کرد: این دورهها علاوه بر غنیسازی اوقات فراغت، سبب راهاندازی کسب و کار و ورود آنها به بازار کار میشود، که بازگشتی شرافتمندانه و سعادتمندانه به آغوش خانواده را برای آنها خواهد داشت. در حال حاضر کارگاههای آموزشی در زندان بسیار فعال هستند در نظر داریم به زودی المپیاد مهارت را در بین زندانیان خواهر اجرا کنیم، لازم به ذکر است که بخش قابل توجهی از زندانیان زن، زندانی جرایم غیر عمد هستند.
More Stories
بيشترين خسارت هاي بيمه اي يزد مربوط به حوداث ترافيكي است
انعقاد تفاهمنامه احیاء طرح مثلث طلایی گردشگری ایران
نخل عاشقی ،مدال افتخار نوکران حسینی