بامداد یزد – رییس دانشگاه یزد گفت: این دانشگاه میزبان گام دوم مسابقات کشوری جام آبی ( رباتهای زیردریایی) از ۲۴ تا ۲۶ آبان ماه با حضور تیمهای منتخب دانشگاههای مختلف کشور است.
” عباس کلانتری” روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری این رویداد برای دومین سال در این مرکز آموزشی افزود: این رویداد با هدف پرورش هسته های مهندسی در دانشجویان و دانش آموختگان از طریق فعالیت توأمان علمی و عملی و فعالیت تیمی مسأله محور تحت آموزش و هدایت مشترک دانشگاه و صنعت برگزار می شود.
وی با بیان اینکه این رویداد نیز میتواند همانند طرح بورسیه شغلی منجر به پیوند موثر دانشگاه با صنعت شود اظهار کرد: هرچند این رقابتها به نظر ساده و معمولی به نظر می رسد اما در آینده منجر به دستیابی کشورمان به تکنولوژی رباتهای آبی می شود.
کلانتری با اشاره به برگزاری دومین رویداد «کاردون» در این دانشگاه، از حمایت معاونت فناوری وزارت علوم از این ۲ رویداد علمی برای برگزاری در سطح ملی خبر داد.
مسابقات ملی دانشجویی زیر دریایی جام آبی به مدت سه روز
دبیر مسابقات دانشجویی زیر دریایی جام آبی گفت جام آبی رویدادی دانشجویی محور برای ساخت رباط های زیردریایی است که با حضور دانشگاه های مطرح کشور ۲۴ تا ۲۶ آبان ماه به میزبانی دانشگاه یزد برگزار می شود .
“محمد هادی هنرور” استادیار، دانشکده مهندسی مکانیک، بخش دینامیک و کنترل در نشست خبری با حضور کلانتری رییس دانشگاه یزد درباره برگزاری مسابقات جام آبی(ساخت زیر دریایی)، در این دانشگاه افزود: جام آبی رویدادی دانشجویی است که برای دومین بار در دانشگاه یزد برگزار می شود و ربات های آبی به رقابت خواهند پرداخت.
وی اظهارداشت: ۳۷ تیم از اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ثبت نام اولیه را انجام دادند که چهار تیم به علت طراحی غیر استاندارد از این ثبت نامیها حذف شدند و ۳۳ تیم باقی مانده به مسابقه پرداختند.
هنرور با اشاره به اینکه دانشجویان آقا و خانم در تیم های شرکت کننده حضور دارند تصریح کرد: ۱۰ تیم از دانشگاه یزد و ۹ تیم غیر یزدی هستند که تیم های غیر یزدی شامل دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه امیرکبیر، دانشگاه تهران، اصفهان، صنعتی اصفهان و صنعتی شاهرود است.
این استادیار دانشگاه یزد که آغازگر این مسابقات در دانشگاه یزد می باشد، با تاکید بر اینکه این رویداد مرود حمایت ویژه معاونت علمی رییس جمهوری و بنیاد نخبگان اظهارداشت: پیش اجرای این مسابقات برگزار شده و اولین اجرای رباتهای کامل در ۲۴ آبان به مدت ۳ روز در دو استخر دانشگاه یزد انجام می شود و بعد از این مسابقات مرحله پایانی ۱۵ تا۱۷ آذرماه در دریا با مسافت ۶ کیلومتر اجرا خواهد شد.
هنرور با اشاره به اینکه دانشجویان رشتههای مکانیک مهندسی شیمی و برق بیشترین استقبال کنندگان از مسابقات ساخت زیردریایی را داشتند و در تیم ها حضور دارند، تصریح کرد: برندگان این مسابقه جایزه نقدی و امتیازات نخبگانی خواهند داشت.
استادیار دانشکده مهندسی مکانیک هدف از برگزاری مسابقات جام آبی و ساخت زیردریایی را آمادگی دانشجویان فارغ التحصیل در فرایند مهندسی دانست و افزود: دانشجویان و فارغ التحصیلان در این مسابقات فراتر از تئوریهای دانشگاهی آمادگی برای اخذ پروژه را تمرین می کنند. هنرور خاطرنشان کرد: پروژههای دانشگاه معمولاً این چنین اجرا نمیشود و باید به این سمت برویم بنابراین امیدواریم بتوانیم مسابقات زیردریایی را به طور مستمر برگزار کنیم همینطور که اکنون دومین دوره از این مسابقات را در دانشگاه یزد شاهد هستیم.
وی با اشاره به اینکه مسابقات زیردریایی در دنیا برگزار میشود، گفت: این نوع مسابقات در ایران تاکنون در سطحهای مختلف بین دانشجویان به طور محدود برگزار شده بود ولی در یزد این مسابقات اجرا میشود که امیدواریم به طور مستمر در سالهای آینده آن را برگزار کنیم.
More Stories
باتوجه به صنعتی بودن استان یزد، ثبت سفارش و تخصیص ارز تسهیل شود
حاشيه سود كچاد در ميان بالاترين هاي فولادي
نخستین همایش قرارگاههای محلات اسلامی یزد برگزار شد