به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان اشکذر، علی نیک بین؛ رئیس این اداره از پلمپ یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت موازین و نکات بهداشتی خبر داد.
نیک بین افزود: در راستای انجام نظارت های بهداشتی بر واحدهای عرضه کننده فراورده های خام دامی در سطح شهرستان و بازدیدهای انجام گرفته توسط بازرسان اداره دامپزشکی از واحد های عرضه کننده فراورده های خام دامی، یک واحد از قصابی های شهرستان، بدلیل انجام کشتار غیر مجاز و عرضه گوشت بدون مهر و برچسب بهداشتی کشتارگاه و عدم رعایت بهداشت در نگهداری گوشت و نظافت یخچال نگهداری گوشت و عدم توجه به اخطارهای قبلی بازرسان این اداره با همکاری واحد اماکن فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان اشکذر واحد مذکور پلمپ شد و متصدی واحد مربوطه به مراجع قضایی معرفی شد.
نیک بین اظهار داشت: کشتار دام ها باید در کشتارگاه دام صورت بگیرد تا از انتشار بیماری جلوگیری شود و همچنین دامها در شرایط مناسب و با رعایت موازین اسلامی و بهداشتی ذبح گردند .
وی در ادامه گفت: به همه مراکز عرضه گوشت در شهرستان اطلاع داده شده که هرگونه ذبح دام باید با نظارت بازرسان دامپزشکی و در کشتارگاه مجاز انجام شود و همچنین لاشه باید به وسیله خودروهای یخچال دار جابجا شود. ایشان همچنین تاریخ انقضا گوشت دام سبک را ۳ روز و دام سنگین را ۵ روز پس از تاریخ خروج از پیش سرد اعلام کرد .
وی در پایان عنوان کرد: توصیه ما به مردم این است که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی خریداری نمایند و در هنگام خرید به برچسب و مهر دامپزشکی و تاریخ تولید و انقضا توجه داشته باشند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در این خصوص مراتب رابه منظور پیگیری در اسرع وقت از طریق تماس با شماره ارتباطات مردمی (سامانه 1512) به اداره کل دامپزشکی استان یزد گزارش نمایند.
More Stories
باتوجه به صنعتی بودن استان یزد، ثبت سفارش و تخصیص ارز تسهیل شود
حاشيه سود كچاد در ميان بالاترين هاي فولادي
نخستین همایش قرارگاههای محلات اسلامی یزد برگزار شد