بامداد يزد_رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، معاونین، مسئولان و روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، دکتر محمدرضا دهقانی اشکذری در دیدار نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد، رسالت دانشکده تعلیم و تربیت را مشابه دانشگاه تربیت معلم دانست و گفت: میدان در تعلیم و تربیت مدارس است. با ارتباط ایجاد شده بین دانشکده؛ عرصه و مدارس؛ میدان و استفاده از اساتید با تجربه و مطلع، در نظر داریم معلمانی کار بلد تربیت کنیم.
دکتر دهقانی اشکذری ادامه داد: در حوزه تربیت نیروی ماهر توانستیم با ۳۰۰ دانشجوی بورسیه صنعت کاشی، در کنار یادگیری دروس تئوری، انتقال مهارت را داشته باشیم. امسال جشن فارغ التحصیلی دانشجویانی که ۷۰ درصد واحد خود را در صنعت گذرانده اند خواهیم داشت.
وی دانشگاه آزاد را یک موسسه غیر دولتی و غیر خصوصی دانست که اموال آن برای مردم است و گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر شاهد رشد دانشجو در واحد یزد بودیم و در دو سال گذشته ده هزار نفر دانشجو ثبت نام کردیم.
دکتر دهقانی اشکذری دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد را یک خانواده ۲۲هزار نفری با بیش از ۱۷۵۰۰ دانشجو، چهار هزار و ۵۰۰ دانش آموز، قریب هزار استاد و معلم و ۸۰۰ کارمند برشمرد و گفت: مقام معظم رهبری امسال را جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری کردند، سال گذشته در واحدهای استان، استخر پرورش ماهی، پرورش قارچ و نیروگاه خورشیدی، مجتمع گردشگری علمی و تولید لباس را دایر کردیم و در نظر داریم، امسال آن ها را گسترش دهیم.
آیت الله محمد رضا ناصری توحید و تعلم را دو بال برای رسیدن به مقامات عالیه دانست و متذکر شد: بیگانگان تلاش خود را به کار بستند تا خدا را از جوانهای ما بگیرند و در عوض اهداف مادی و غیر توحیدی را در فکر و اندیشه آنها جای دهند.
وی افزود: در سفر دکتر مهدی طهرانچی ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی به استان یزد، به ایشان یادآوری کردم که تعلیم و تربیت را از دبستان و از مجموعه مدارس دانشگاه آزاداسلامی شروع کنید. کار فرهنگی در دانشگاه و برای دانشجویان خوب است ولی برای دانش آموزان و مقاطع دبستان تاثیر گذاری بیشتری دارد.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد کتابهای معارف دانشگاه را فاقد جذابیت خواند و گفت: در اوایل انقلاب که در دادگاه استان یزد فعالیت داشتم، رئیس دانشگاه یزد از من درخواست تدریس دروس معارف کرد که قبول نکردم و دلیل آن را عدم کیفیت کتابهای آن زمان ذکر کردم، پذیرفتن را مشروط به استفاده از جزوه خودم کردم.
وی ادامه داد: جزوه ای از مباحث توحید تا معاد برگرفته از کتابهای شهید مطهری تهیه کردم و در آن زمان در دانشگاه یزد مشغول به تدریس شدم . به مرور زمان، تعداد دانشجویان برای یاد گرفتن دروس معارف زیاد شد و استقبال بالا گرفت. این ریشه در بی روح بودن کتاب های معارف آن زمان دانشگاه داشت.
وی افزود: در حال حاضر جزوهای برگرفته از ۱۰۰ مقاله تهیه کردم که برای تدریس دردانشکدهها جالب و در جوانان تاثیرگذار است.
در ادامه روسای واحدها و معاونین اقدامات و دستاوردهای خود را در شهرستان ها بیان کردند و حمایت نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد را سبب دلگرمی و انگیزه برای تلاش بیشتر دانستند.
More Stories
باتوجه به صنعتی بودن استان یزد، ثبت سفارش و تخصیص ارز تسهیل شود
حاشيه سود كچاد در ميان بالاترين هاي فولادي
نخستین همایش قرارگاههای محلات اسلامی یزد برگزار شد