بامداد یزد _ رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با اشاره به برگزاری رویداد ملی چادرو توسط مجتمع صنعتی و معدنی چادر ملو گفت:
برگزاری رویدادهایی نظیر چادرو نشان از این است که حوزه های صنعتی و معدنی به سمت نیاز فناورانه حرکت می کنند و اتفاقات خاصی در این حوزه در حال رخ دادن است که امیدواریم صنایع از ظرفیت شرکت های دانش بنیان بهره گیرند.
محمدصادق خیاطیان چهارشنبه شب بصورت آنلاین در مراسم اختتامیه نخستین رویداد کشوری «چادرو» که در مجتمع صنعتی و معدنی چادرملو برگزار شد افزود:بر اساس هدفگذاری اعلام شده طبق قانون و در قالب برنامه هفتم توسعه، سهم اقتصاد دانش بنیان باید به هفت درصد در تولید ناخالص ملی برسد.
وی اظهار کرد :اکنون سهم شرکتهای دانش بنیان در اقتصاد دانشبنیان کشور حدود ۲.۷ درصد در تولید ناخالص ملی (GDP) است.
وی با بیان اینکه اکوسیستم دانش بنیان رو به افزایش است اظهار کرد: تعداد شرکتهای دانشبنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده که حدود ۳۰۰ هزار نفر در این شرکت ها مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه برخی از شرکتهای دانشبنیان با موفقیت وارد بازارهای بینالمللی شدهاند تصریح کرد: برخی توانستهاند در زنجیره ارزش صنایع مختلف کشور جای بگیرند و برخی نیز با مشارکت سایر ذینفعان در حل مسائل کشور در بخشهای مختلف ورود کردهاند و هم در بعد توسعه فناوری کشور ایفای نقش میکنند.
خیاطیان ادامه داد: شرکت های دانش بنیان در دوران کرونا در حوزه سلامت و تجهیزات پزشکی ورود کردند و به موفقیت های بزرگی هم دست یافتند، بنابراین این شرکت های نقش مهمی در اقتصاد کشور دارند.
وی با اشاره به حمایت دولت سیزدهم از شرکت های دانش بنیان تصریح کرد: شرکت های بزرگ صنعتی معدنی چون چادرملو، فولاد مبارکه، شرکت پتروشیمی و صنایع بزرگ مواد غذایی باید برای رسیدن به سهم هفت درصدی شرکت های دانش بنیان در اقتصاد کشور ورود کرده و از این شرکت ها حمایت کنند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: رویکرد ما این است که شرکت های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق شرکت های دانش بنیان تامین کنند.
وی اضافه کرد: رویکرد دیگر ما قرار گرفتن شرکت های دانش بنیان در زنجیزه ارزش شرکت های بزرگ و سرمایه گذاری برای آنها است که راهی برای ورود آن ها به بازارهای داخلی و بین المللی است.
وی تصریح کرد: اکنون سه هزار شرکت دانش بنیان در زنجیره معدن، صنعت و تجهیزات و ماشین آلات وابسته به آن در کشور فعالیت می کنند و آمادگی دارند که نیازهای فناورانه شرکت های صنعتی معدنی را احصا و رفع کنند و امید است سهم فناورانه این شرکت ها افزایش یابد.
خیاطیان ادامه داد: برگزاری رویدادهایی نظیر چادرو نشان از این است که حوزه های صنعتی و معدنی به سمت نیاز فناورانه حرکت می کنند و اتفاقات خاصی در این حوزه در حال رخ دادن است که امیدواریم صنایع از ظرفیت شرکت های دانش بنیان بهره گیرند.
More Stories
باتوجه به صنعتی بودن استان یزد، ثبت سفارش و تخصیص ارز تسهیل شود
حاشيه سود كچاد در ميان بالاترين هاي فولادي
نخستین همایش قرارگاههای محلات اسلامی یزد برگزار شد