بامداد يزد_ معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي گفت با توجه به ماده 7 قانون مدیریت پسماند، مدیریت اجرایی پسماند ویژه (از جمله پسماند پزشکی ) به عهده «تولید کننده» می باشد.
دکتر محسن میرزائی افزود: در حال حاضر در برخی از بیمارستان ها و برخی مراکز درمانی، روش بی خطر سازی پسماندهای پزشکی انجام می شود.
وی اظهار داشت: در سایر مراکز درمانی از قبیل مطب ها و… بر اساس تفاهم نامه ی جمع آوری توسط سازمان مدیریت پسماند شهرداری، این اقدام انجام می پذیرد که روند جاری نیاز به ارتقای فرایند دارد.
معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: با توجه به ماده۳ دستورالعمل ضوابط و روش های مصوب نحوه مدیریت پسماند پزشکی ، بازرسی های لازم توسط بازرسان بهداشت محیط از مراکز بهداشتی و مراکز درمانی(اعم از دولتی و غیر دولتی) و سایر مراجع نظارتی انجام و در صورت مشاهده تخلفات در این حوزه، پس از تذکر و اخطار، اعمال قانون صورت می گیرد.
وی ادامه داد: در همین راستا نشست هم اندیشی با موضوع “پسماندهای پزشکی مراکز درمانی یزد” با حضور مسئولان معاونت بهداشتی دانشگاه و رئیسسازمان نظام پزشکی استان با هدف بررسی راهکارهای مدیریت پسماندهای پزشکی مطب ها، مراکز درمانگاهی و سایر مراکز هدف برگزار و در پایان بر اساس قوانین و آیین نامه های اجرایی مدیریت پسماندهای پزشکی، الگویی جهت ساماندهی پسماندهای پزشکی شهرستان یزد پیشنهاد شد تا روند جاری بهبود یابد.
More Stories
باتوجه به صنعتی بودن استان یزد، ثبت سفارش و تخصیص ارز تسهیل شود
حاشيه سود كچاد در ميان بالاترين هاي فولادي
نخستین همایش قرارگاههای محلات اسلامی یزد برگزار شد