آذر 1, 1403

بامداد یزد

سایت خبری بامداد یزد

مصرف صبحانه دانش آموزان در دومرحله صورت گیرد

Spread the love

بامداد یزد – رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد: برای اینکه یادگیری دانش آموزان در ساعات اولیه صبح از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد توصیه می‌شود ترجیحا مصرف صبحانه در دومرحله صورت گیرد.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی شهید صدوقی یزد دکتر یوسف نقیایی اظهار داشت: یکی از موارد تاثیرگذار در پیشرفت تحصیلی و یادگیری، تغذیه سالم است و مصرف صبحانه به عنوان یک گزینه مهم در این رابطه باید مورد توجه قرار گیرد و با توجه به اینکه ذخایر قندخون بدن از نظر زمانی محدود است لذا طبیعی است که افراد در ساعات اولیه صبح، فعالیت مغزی پایینی داشته باشند و مصرف صبحانه می‌تواند این مشکل را برطرف کند.

رییس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: برای اینکه یادگیری دانش آموزان در ساعات اولیه صبح از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد توصیه می‌شود ترجیحا مصرف صبحانه در دومرحله صورت گیرد، به طوری که با توجه به اشتهای پایین بچه در ساعات اول صبح، قبل از رفتن به مدرسه یک صبحانه سبک مانند نان و مربا و یا نان و عسل مصرف کنند و صرف صبحانه دوم را در ساعت استراحت اول در مدرسه انجام دهند که بهتر است شامل مواد غذایی حاوی پروتئین بالا باشد.

دکتر نقیایی خاطر نشان کرد: مصرف مواد غذایی دارای پروتئین منجر به رشد بافتی و مغزی و سیری پایدارتردر دانش آموزان می‌شود که مهمترین آن‌ها مصرف نان و پنیر و گردو، نان و تخم مرغ آب پز و یا نان و حبوبات پخته مانند عدسی و خوراک لوبیا می‌باشد.

وی با اشاره به نقش موثر مصرف میان وعده‌ها در افزایش یادگیری دانش آموزان افزود: مصرف میوه و آجیل (بادام و…) می‌تواند انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز را برای دانش آموزان فراهم کند و در نقطه مقابل آن هم مصرف تنقلات غیر تغذیه‌ای و نامناسب (مانند چیپس، پفک، ساندویچ‌های حاوی سوسیس و کالباس و…) که نه تنها نیاز‌های تغذیه‌ای دانش آموز را برطرف نمی‌کند بلکه مانع از مصرف وعده‌های اصلی بعدی (مانند ناهار) در منزل می‌شود