محمد کمالزاده افزود:: این شرکت در راستای تحقق توسعه پایدار با رویکرد حفظ محیطزیست و با استفاده از توانمندی شرکتهای دانشبنیان، طراحی و ساخت فنهای کمکی سیستم غبارگیر کورههای پاتیلی در برنامه خود قرار داده و به مرحله اجرا درآورده است.
مدیرعامل شرکت فولاد آلیاژی ایران ، بر این موضوع تأکید کرد که با اجرای این طرح، علاوه بر کاهش حجم غبار داخل سالن فولادسازی، از پراکنش غبار به بیرون از سقف فولادسازی، جلوگیری به عمل آورده است.
وی افزود: شرکت فولاد آلیاژی با اختصاص حدود ۸ درصد سرمایه اولیه جهت اجرای سیستمهای تصفیه و کنترل آلایندههای محیط زیستی و اجرای فضای سبز به میزان ۶۰ هکتار گونههای تزیینی و ۳۵۰ هکتار گونههای بیابانی همواره در حفاظت از محیطزیست پیشرو بوده است.
ویبا اشاره بر این موضوع که این شرکت ۶ دوره بهعنوان صنعت سبز انتخاب شده است، گفت: در سال ۱۴۰۲ علاوه بر هزینههای نگهداری سالیانه این سیستمها که حدود ۸۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ بوده، پروژههای نصب فن کمکی کورههای پاتیلی، طراحی و نصب سیستم شارژ مستقیم کوره ۳، نصب سیستم پایش آنلاین غبار کورههای ۲ و ۳ و مدیریت سایت پسماند ویژه، با اختصاص حدود ۷۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار داده است.
More Stories
باتوجه به صنعتی بودن استان یزد، ثبت سفارش و تخصیص ارز تسهیل شود
حاشيه سود كچاد در ميان بالاترين هاي فولادي
نخستین همایش قرارگاههای محلات اسلامی یزد برگزار شد