بامداد يزد_به گزارش روابط عمومی اداره کل امور مالیاتی استان یزد، “رضا نجفزاده” در خصوص «طرح نشاندارکردن مالیاتها» و اهمیت آن توضیح داد: در راستای مردمیکردن اقتصاد طرح نشاندارکردن مالیات پس از تصویب آییننامه اجرای آن در هیأت وزیران، در ابتدای مرداد ماه سال جاری به صورت رسمی رونمایی شد.
در مفهوم کلان این طرح، امکان تخصیص مالیاتهای پرداختی به پروژههای ملی و استانی توسط مؤدیان و تکمیل این پروژهها را فراهم میآورد که به یکی از مطالبات جدی مؤدیان در خصوص اعلام محل هزینهکرد و مصرف درآمدهای مالیاتی به شکل موثر و عملیاتی پاسخ دادهاست.
مدیرکل امور مالیاتی استان یزد اظهار داشت: بنا بر اعلام سیاستگذاران و مسئولان اقتصادی و همچنین کارشناسان حوزه مالیات طرح مزبور برای مودیان انگیزهبخش بوده و باعث میشود آنها احساس کنند که میتوانند در مسیر خدمات دولت و اولویتهای پروژههای «ملی» و «استانی» نقش آفرینی کنند و گام مؤثری در ارتقای فرهنگ تمکین مالیاتی میباشد.
وی در این خصوص تشریح کرد: مؤدیان پس از تکمیل فرم تبصره ماده ۱۰۰ ق.م.م میتوانستند محل خرجکرد مالیاتهای پرداختی خودشان را با تخصیص آن به طرحها یا پروژههای اولویتدار ملی و استانی تعیین کنند که برای استان یزد ۲۷ پروژه ملی و استانی در حوزههای حملونقل، گردشگری، سلامت، آموزش و پرورش و… تعریف شده و مؤدیان در انتهای فرایند تکمیل تبصره ماده ۱۰۰ امکان انتخاب پروژه مورد نظر خود را داشتهاند.
مدیرکل امور مالیاتی استان خاطرنشان کرد: مودیانی که در انجام و راهاندازی طرحها یا پروژههای منتخب مشارکت داشته باشند، اسامیشان در صورت رضایت اعلام عمومی میشود؛ بنا بر بررسیهای صورت گرفته مشارکت مؤدیان در تکمیل پروژههای عمرانی میتواند موجب بهبود نگرش آنها نسبت به مصارف مالیاتی و مالیاتستانی عادلانه شود.
نجفزاده در مورد پروژههای اعلامی تصریح کرد: طرحها و پروژهها طبق ضوابط قانونی و در چهارچوب معینی توسط سازمان برنامه و بودجه کشور از تمامی استانها انتخاب و به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی میشوند و شرط اساسی در انتخاب طرح و پروژهها این موضوع است که حداکثر منافع عمومی را به دنبال داشته باشند و با منابع در نظر گرفته شده تا پایان سال خاتمه پیدا کنند و به بهرهبرداری برسند.
مدیرکل امور مالیاتی استان گفت: در استان یزد، از میان ۲۷ طرح و پروژه انتخاب شده، تعداد 23 طرح و پروژه از محل پرداختهای مالیاتی مودیان و با انتخاب آنها به طور کامل و با مبلغ ۱,۵۳۲ میلیارد ریال تامین اعتبار شده است. همچنین تعداد ۴ طرح و پروژه باقیمانده نیازمند تأمین اعتبار بیش از ۶۱۷ میلیارد ریال بوده که بر اساس انتخاب مؤدیان، مبلغ ۵۰۷ میلیارد ریال آن تأمین و به میزان ۱۰۹ میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
وی در پایان بیان کرد: به موجب آییننامه اجرایی هیات وزیران، سازمان امور مالیاتی کشور مبالغ تخصیص یافته مودیان به پروژهها را به صورت سیستمی به اطلاع سازمان برنامه و بودجه کشور میرساند و سازمان برنامه نیز حداکثر یک ماه پس از دریافت اطلاعات اختصاص یافته به پروژهها نسبت به تخصیص و اعتبار بودجه به آنها اقدام میکند.
More Stories
باتوجه به صنعتی بودن استان یزد، ثبت سفارش و تخصیص ارز تسهیل شود
حاشيه سود كچاد در ميان بالاترين هاي فولادي
نخستین همایش قرارگاههای محلات اسلامی یزد برگزار شد