آذر 2, 1403

بامداد یزد

سایت خبری بامداد یزد

نیکوکاران تفتی یک میلیارد تومان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد اهدا کردند

Spread the love
یزد- مدیر نمایندگی ستاد  دیه استان یزد ضمن تقدیر از همه خیران و صنعت گران گفت: کمک به آزادی زندانی کمک به نجات یک جامعه است زیرا با این اقدام از بسیاری از آسیب های اجتماعی جلوگیری می شود.

سید مسعود عظیمی افزود: در بسیاری از موارد با مداخله مقامات قضایی و برگزاری جلسات صلح و سازش از تشکیل پرونده و ورود افراد به زندانها جلوگیری می شود که این خود یکی کمک بزرگ به این ستاد مردمی است.

وی  از آزادی تعداد ۱۶۳ محکوم مالی جرائم غیر عمد در سال گذشته خبر داد و گفت: از این تعداد زندانی آزاد شده تعداد ۱۸ مددجو زن بوده و تعداد ۱۴۵ مددجو نیز مرد بودند که با کمک خیرین و صنعت گران آزاد و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

ابوالفضل زارع بیدکی رئیس دادگستری شهرستان تفت نیز در این آیین گفت: زمانی که اسم زندان برده میشود بسیاری از مردم مکانی را تصور میکنند که محل نگه داری افرادی است که مخل آسایش و نظم اجتماع بوده و در این مکان نگه داری میشوند اما مردم باید بدانندکه در کنار این افراد ، اشخاصی نیز هستند که تنها به دلیل بده کاری و اعتماد و مشکلات مالی تحمل حبس مینمایند که باید با مشارکت خیرین و نیکواران زمینه آزادی این افراد را فراهم کرد.

اکنون ۷۵ زندانی محکوم مالی مربوط به حوزه‌های نفقه، مهریه و حوادث در زندان های استان بسر می برند که نیازمند کمک خیران هستند و برای آزادی آنها ۶۰ میلیارد تومان نیاز است که امیدواریم با همت نیکوکاران این مددجویان تا عید فطر بتوانند کنار خانواده برگردند.

ستاد دیه برای آزادی هر مددجوی جرائم غیرعمد فقط یک بار آن هم به شرط نداشتن سابقه کیفری وارد می شود.

در استان یزد امسال ۱۴ جشن گلریزان با حضور مسئولان و خیرین وفعالان بخش خصوصی تدارک دیده شده است که ۶ جشن در شهرستانها برپا شد و تاکنون افزون بر پنج  میلیارد تومان به صورت نقدی و تعهد از خیرین جمع آوری شده و  هشت جشن دیگر نیز برگزار خواهد شد.

گلریزان در واقع به معنای کاشتن بذر امید در دل زندانی و خانواده آن‌ها است و از نگاه شرق شناسان این رسم دیرینه منحصر به ایران است و پیشینه آن به دوره حمله مغول بر می‌گردد و ریشه در زورخانه ها و منش پهلوانی و مردانگی دارد که پهلوانان نمیگذاشتند گره در زندگی کسی بیفتد و این آیین در زورخانه توسط مرشد زنگ زده میشد و پیر میدان دار گود با حفظ آبروی فرد نیازمند و به نیت او گل را می ریخت که به همین علت گلریزان عنوان گرفت و در سراسر کشور برگزار می شود.