آذر 3, 1403

بامداد یزد

سایت خبری بامداد یزد

طرح کارآموزی پویشی دانشگاه آزاد یزد؛سكوي پرتاب دانشجویان به دنیای مهارت

Spread the love

بامداد يزد_رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد گفت: با اجرای طرح کارآموزی پویشی دانشجویان این فرصت دارند تا تجربیات ارزشمندی در شرکت‌های معتبر کسب کنند و به بازار کار وارد شوند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد، محمدرضا دهقانی اشکذری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در نشست تبیین طرح کارآموزی پویشی اظهار کرد: در این طرح دانشجویان یک واحد کار آموزب پویشی اخذ کرده و در شرکت و کارگاه مورد تایید دانشگاه به کسب مهارت می پردازند.

دهقانی اشکذری افزود: طرح مهارت یار ۳ سال قبل در دانشگاه آزاد اسلامی یزد، آغاز و اولین دوره بورسیه رشته های کاردانی و کارشناسی، واحدهای خود را در صنعت گذراندند.

وی تفاوت دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و دولتی را در توانایی و تخصص آنان دانست و گفت: انجام چنین طرح‌های مهارتی سبب شده، دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان ماهر و حل کننده مسئله به جامعه تحویل دهد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد به یادگرفتن دوره‌هایی مانند فن بیان، فن ارتباط، آداب معاشرت، رزومه نویسی، پرزنت کردن و مدیریت زمان سفارش کرد و گفت: تنها به مدرک دانشگاهی اکتفا نکنید.

کارآفرین برتر استان به تبیین طرح کارآموزی پویشی پرداخت و ابراز کرد: هدف از برگزاری این طرح در مرحله اول دانشجو بتواند با محیط کارآشنا شود، در ثانی قدرت تیم سازی و کار شبکه‌ای را داشته باشد، داشتن رزومه کاری با حضور در محل کار و بازدید و در نهایت دانشجو در محیط واقعی کار قرار گرفته و بعضی اوقات می‌تواند دارای حقوق و مزایا باشد.

محمدرضا دهقانی اشکذری نکته پایانی را در بهبود عملکرد و موثر شدن برشمرد و ابراز کرد: نیت خوب و خیر داشتن در کارها اولین قدم است، با چنین نیتی، کارها سرانجام رسیده و یاری خداوند را در بر خواهد داشت.

سیدعلی آقا میرجلیلی معاون آموزشی مهارتی با تبیین کلیات طرح گفت: دانشجو در ازای اخذ واحد کارآموزی پویشی هیچ گونه هزینه ای پرداخت نخواهد کرد و در طول ۶ ترم قابل تمدید بوده و در صورت رضایت شرکتهای مورد نظر شرایط برای عقد قرارداد دایم کاری با مزایای خوب برای دانشجویان آموزش دیده فراهم است.

در ادامه مریم نیری رئیس دانشکده فنی و مهندسی گفت: بر اساس طرح پویش، دانشجو میتواند همزمان با تحصیل در سازمانها و صنایع مختلف مشغول کارورزی شود و بستر رشد و توانمندسازی و شایستگی های حرفه ای دانشجو در محیط کار فراهم خواهد شد.

وی افزود: در این طرح برنامه هایی از قبیل دوره های توانمندسازی متناسب با رشته های تخصصی و همچنین دوره های عمومی، تورهای فناورانه، حلقه های علمی با هدف تیم سازی متشکل از دانشجویان مستعد و علاقمند با نظارت استاد پشتیبان، برگزاری ایده آرا و استارت آپ و …. برنامه ریزی شده است و جلسات گروهی بصورت مستمر برگزار و پایش و رصد می گردد.

نیری ابراز امیدواری کرد: با اجرای چنین برنامه هایی بتوان به اهداف متعالی دانشگاه در راستای اجرای سند تحول و تعالی دست یافت.