آذر 14, 1403

بامداد یزد

سایت خبری بامداد یزد

اعطای تسهیلات پنج هزار میلیارد ریال به شرکت های فناور یزد / برپایی نمایشگاه دستاوردهای سالانه پژوهش و فناوری یزد 

Spread the love

یزد- رییس پارک علم و فناوری استان یزد از حمایت مدیران ارشد استان از شرکت های فناور و توجه ویژه در اعتبارات تخصیص یافته در این زمینه خبرداد و تصریح کرد: در سال‌های گذشته حدود پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت فناور استان پرداخت شده است.

با تبیین سهم اشتغال این پارک‌ در جذب دانش آموختگان دانشگاهی گفت: اکنون چهار هزار نفر در شرکت‌های فناور استان مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش ایرنا، “سید حبیب الله میرغفوری” روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: پارک فناوری یزد جزو پارک‌های سطح یک کشور فعالیت دارد، و این پارکها در توسعه اقتصاد دانش بنیان و اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی نقش اساسی دارند.

وی اظهار کرد: اکنون چهار هزار نفر دانش آموخته دانشگاهی در 580 شرکت‌های فناور استان مشغول به فعالیت هستند.

میرغفوری در ادامه از انعقاد تفاهم‌نامه‌ای بین پارک علم و فناوری یزد و مرکز تحقیقات صنایع دفاعی خبرداد و اضافه کرد: براساس این تفاهم نامه در مرحله نخست ۲۰۰ میلیارد ریال برای حمایت از شرکت‌های فناور فعال تخصیص یافت و قرار است این مبلغ به یک هزار میلیارد ریال افزایش یابد.

وی تصریح کرد: در چند سال گذشته امکان جذب شرکت‌های جدید در پارک علم و فناوری استان به خاطر نبود فضای فیزیکی وجود نداشت اما اکنون با همتی که از سوی مسوولان استان صورت گرفته، هیچ شرکتی در نوبت پذیرش قرار ندارد.

رییس پارک علم و فناوری یزد تعداد شرکت‌های دانش بنیان استان ۱۷۴ واحد اعلام کرد و گفت: حدود ۲۰۰ میلیارد ریال از محل صندوق نوآوری و شکوفایی برای تقویت این شرکت‌ها جذب شده است که امیدواریم با حمایت‌های صورت گرفته، شاهد جهش در افزایش این شرکت ها در استان باشیم.

وی در ارتباط با صندوق پژوهش و فناوری نیز افزود: سرمایه این صندوق در سال گذشته از ۴۳۰ میلیاررد ریال به یک هزار و صد میلیارد ریال افزایش یافت و امسال نیز افزایش این سرمایه تا ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

میرغفوری افزود: همچنین ساختمان شهید چمران در پارک فناوری یزد ایجاد و در اختیار شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی قرار دارد..

معاون پشتیبانی پارک علم و فناوری یزد نیز با توضیح اقدامات زیرساختی پارک علم و فناوری گفت: تکمیل ساختمان شهید احمدی روشن به وسعت سه هزار و ۵۰۰ متر مربع برای استقرار ۵۴ شرکت فناور، ایجاد ۲ سالن همایش به ظرفیت ۲۰۰ نفر و ایجاد فضاهای نمایشگاهی در پارک از اقدامات انجام شده در پارک علم فناوری استان است.

“حسین رحیمی” افزود: ساختمان دانش پارک علم و فناوری به وسعت ۵۰۰ مترمربع برای ایجاد پردیس هوایی پارک فناوری استان در حال آماده سازی است .

معاون خدمات فناوری پارک فناوری یزد نیز از برگزاری دوره‌های آموزش کشوری در زمینه کسب و کارهای حوزه نوآوری و فناوری با همکاری معاونت علمی رییس جمهور توسط پارک علم و فناوری به صورت مجازی و با حضور استادان ملی خبر داد و گفت: مجموعا ۲ هزار و 70 میلیارد ریال تسهیلات از محل تبصره‌ ۱۶ و ۱۸ به شرکت‌های فناور و دانش بنیان متقاضی پرداخت شده است.

نوید نصیری زاده از برگزاری دوره‌های آموزش کشوری در زمینه کسب و کارهای حوزه نواوری و فناوری با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری توسط پارک علم و فناوری به صورت مجازی و با حضور اساتید ملی خبر داد و گفت: در حوزه مشاوره و منتورینگ نیز اقدامات قابل توجهی در پارک صورت گرفته است به عنوان نمونه در این مدت ۵۳۵ مشاوره به شرکت‌های مستقر در پارک ارائه شده است.

علی اکبر قیومی معاون توسعه فناوری پارک علم و فناوری یزد از برگزاری نمایشگاه دستاوردهای سالانه پژوهش و فناوری استان از ۱۸ تا ۲۰ آذرماه در محل دانشگاه یزد خبرداد و گفت: در این نمایشگاه اجزای مختلف اکوسیستم یا زیست بوم نوآوری اعم از دستگاه‌های مدیریریتی ، خدمات رسان، دانشگاه‌ها، آموزش و پرورش و شرکت های فناور و دانش بنیان حضور دارند.

وی ادامه داد:  همچنین 20 شرکت فناور استان در نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری که در تهران برگزار می شود حضور می یابند.